Průvodce učitele po (výuce) první pomoci

  • od

O první pomoci koluje spousta polopravd, zkreslených představ a mýtů. Aby se v tom občas prase vyznalo. Navíc je díky googlu každej poloviční doktor. Když se ještě ke všemu přiznáš, že jsi nikdy nedělala dlahu z větví, jsi úplně odepsaná. Protože dlaha zachraňuje životy. Stejně jako klasovej obvaz.

Pokud se ti na tom něco nezdá, vítám tě do klubu. A gratuluju ti k prvnímu kroku, kterej totálně změní tvůj pohled na první pomoc a její výuku.

Doporučení pro poskytování první pomoci jdou už několik let cestou zjednodušování. Všechno, u čeho se nepodaří prokázat pozitivní efekt se prostě vyškrtne. Tak, aby zůstaly ty důležitý věci. A kdo pochopí základní principy, už nikdy nebude rozhozenej z dotěrnejch dotazů.

A přesně tohle chci pro tebe. Jednoduchej balíček, kde najdeš všechno důležitý pěkně pokupě. Videa s postupem i s vysvětlením, proč to je zrovna takhle. K tomu ještě odpovědi na nejčastější otázky, tipy do výuky a pracovní listy, který ti umožní jít opravdu do hloubky. To je Průvodce učitele po (výuce) první pomoci.

Jak to bude celé probíhat?
Každé dva týdny se ti zpřístupní část videí, metod a pracovních listů. V průběhu těchto dvou týdnů máš čas si videa projít, prokonzultovat se mnou všechny otázky a vypracovat úkoly z pracovních listů. A především uvést teorii do praxe a nové metody a pojmutí témat hned vyzkoušet ve výuce. Po celou dobu práce ti budu k dispozici ke konzultacím a ráda ti poskytnu veškerou podporu, kterou budeš potřebovat.

Celý kurz ti zabere 10 týdnů, ve kterých zcela změníš svůj pohled nejen na výuku první pomoci. Naučené metody můžeš využít v jakémkoliv předmětu. Získáš už nachystané aktivity a naučíš se je jednoduše změnit a použít tak, aby vyhovovaly právě tobě a tvojí třídě. Získáš sebedůvěru v otázkách první pomoci a budeš schopná odrazit i argumenty „ale takhle nás to učili“.

Za balíček zaplatíš 19 500 Kč.

Nejsi si jistá, jestli je balíček pro tebe to pravé? Jestli za něj chceš dát tolik peněz? V tom případě doporučuju vyzkoušet si jen první modul. Zaplatíš za něj 2 000 Kč a uvidíš, jestli ti to bude vyhovovat. Jakmile se ujistíš, že Průvodce je opravdu to, co chceš, dokoupíš si zbytek balíčku (za částku 17 500 Kč).