Balíček plný Horečky

  • od

Ať už je léto nebo zima, číhaj na tebe. Horečka, dehydratace, přehřátí nebo dokonce febrilní křeče. Zvlášť malý děti jsou k těmhle libůstkám náchylný. A je dobrý vědět, jak se s nima poprat.

V tomhle materiálu najdeš:
– odkazy na 4 vzdělávací videa
Možná tě překvapí, že příčinou horečky nemusí bejt vždycky jenom infekce. Že dehydratace se může pojit i s popáleninama a krvácením. A že febrilní křeče nemusej nutně znamenat diagnózu epilepsie. Ve videích z tohohle balíčku se dozvíš ale mnohem víc. Dopodrobna se podíváme na horečky a spolehlivě pak poznáš, kdy ti ještě pomáhá a kdy už je potřeba s ní bojovat. Pochopíš propojení dehydratace a přehřátí a budeš si vědět rady s případnejma febrilníma křečema svýho děťátka.

– odkazy na 3 interaktivní on-line úkoly
Nejlíp se učíme hrou. Podívej se na svoje děti – celej den si hrajou a dělají obrovský pokroky! Je na čase vzít si z nich příklad a hrát si při učení taky. Díky třem on-line úkolům si ujasníš, v jakejch situacích může dojít k přehřátí, najdeš argumenty na nejčastější fámy ohledně horeček a zkusíš vyřešit problém malé Aničky.

– 3 off-line aktivity
Občas je fajn vypnout. To ale neznamená, že si nemůžeš dál hrát a učit se. Zkus se zamyslet na tím, jak horečka ovlivňuje orgány v našem těle. Už víš? Pak pro tebe bude snadný vyplnit i další dva úkoly zaměřený na závažný příznaky a léčbu horečky.

Už víš, že chceš bejt hrdinou všedních dní a umět se poprat s horečkama, teplůtkama a febrilníma křečema? Na nic nečekej a klikej tu. Balíček ti přijde ve formátu .pdf.

Nestačí ti to? Uchláchol svou zvědavost receptem na domácí rehydratační roztok.