Zamyšlený balíček

  • od

Dělá z nás ty, kým jsme. Představuje asi 2% naší váhy. I přesto, že ho intenzivně studujeme, je toho, co o něm nevíme pořád víc než toho, co o něm víme. A jeho vývoj probíhá do zhruba 40 let.

Náš mozek.

Jakýkoliv zranění, jakákoliv změna v jeho struktuře, jakejkoliv problém se někde projeví. Občas úplně nenápadně, občas to nejde přehlídnout. A jsou i situace, kdy hrajeme o čas, aby nepřestal fungovat úplně. Třem z nich se věnuje právě tenhle balíček. Co v něm najdeš?

  • 3 videa plný informací
    Po shlídnutí těchhle videí pochopíš, proč není úplně dobrej nápad dávat Aspirin člověku s možnou mrtvicí. Seznámíš se taky se zrádnou sestrou mrtvice – transitorní ischemickou atakou. Budeš vědět, na co se zaměřit po úrazu hlavy a podle čeho poznáš, že je nutný začít jednat. Taky zjistíš, že epilepsie není jenom jedna a že její projevy jsou mnohem různorodější než „jenom“ záchvat celotělovejch křečí.
  • 3 on-line aktivity
    Přiznávám, že mozek je moje oblíbený téma. A tak jsem se trochu vyřádila i na on-line aktivitách. Najdeš mezi něma dva interaktivní příběhy k řešení a jednoho zlýho klauna, kterej se snaží ovládnout zemi smíchu Pauxland! Podaří se ti ji zachránit?
  • 3 off-line aktivity
    Mezi oblíbený off-line aktivity patří čtení. A všichni milujeme pohádky (žejo?). To je důvod, proč vznikla pohádka o Cuckovi Puckovi a ty máš jedinečnou šanci s ním projít celým Tělem a zjistit, jaká zažil dobrodružství. Taky je potřeba vyvrátit pár mýtů, kterejch je první pomoc plná.

Už víš, že nechceš na nic čekat? Tak nečekej a klikej. Balíček ti dorazí ve formátu .pdf.

Ještě úplně nevíš? Tak nějak by tě zajímalo, jak vypadaj ty interaktivní příběhy? Koukni na příběh o Vítkovi.